Projekt Valkyria Liseberg 2018


Nyhet 2017 I valkyrians väldiga skugga är du utvald till den ultimata utmaningen. Beväpna dig med mod och kraft – för att komma upp måste du först åka ner. Rakt ner! Europas längsta Dive Coaster – en berg- och dalbana med ett vertikalt drop på hela 50 meter. Just som du ska åka över kanten pausar plötsligt åkturen. Sedan kastas du rakt ner i en underjordisk tunnel. I 105 km/h! AKTA VALKYRIA – PREMIÄR 2018 Tillverkare: Bolliger & Mabillard Attraktionstyp: Dive Coaster Längd: Ca 700 m Höjd: 47 m Drop: 50 m (går ner under marken) Maxhastighet: 105 km/h Antal personer/åktur: 3 tåg á 18 pers Kapacitet: 1100 pers/h

#Valkyria

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square